Известие

Collapse
No announcement yet.

маслен отдушник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Novachev
    Първоначално публикувано от ADO 1982
    Значи колеги този маркуч се вижда дори и когато капака е затворен точно в десният горен ьгьл, но много е странно че никой дуг не е имал подобен проблем, но ще видя да я зякарам да я погледнат.
    Идеята ми беше дали някой може да ме насочи да знам какво точно да търся.
    Значи можеш да го смениш с маслоистойчив маркуч стига да е същия диаметър и този дето е на колата да е с някакъв профил с някакви чупки.
    Не колега няма нищо по специфично при този маркуч от това което видях и мисля, че ще стане с маслоустойчив, но ми е много интересно накъде продължава и да ли влиза някъде, но май се е видяло че като го сменя ще разбера.
    Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
    VW Passat 1.8, 1991
    Seat Leon 1.4, 2007

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
      Разбрахме се .Но на мен нещо ми убягва този маркуч дето влиза след клапата нещо явно не съм го забелязал.
      Ако не ме домързи утре ще го щракна и ще го постна.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

За любознателните ето го маркуча: Показан е при свален капак.
        На втората снимка се вижда къде влиза тая гад.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Ееееееее евала колега точно за този прословут маркуч ставаше дума много ти благодаря за съдействието.
          Аз от това което виждам той е някъде около 40 см и един обикновен маслоустойчив маркуч ще ми свърши работа.
          Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
          VW Passat 1.8, 1991
          Seat Leon 1.4, 2007

Comment

Маркуча ще ти свърши работа само не забравяй да си вземеш и две скобички щото оригиналните искат чалъм или специален инструмент за закопчаване
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Working...
            X